Wh Grand Cherokee Common Faults And Issues - Page 25 - AUSJEEPOFFROAD.COM - AJOR


Go Back   AUSJEEPOFFROAD.COM - AJOR > JEEP GARAGE > XH Commander and WH Grand Cherokee


Portal Register Forums Trading Your Jeep New Garage Mark All Read

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #193  
Old 12-11-2016
Bloke's Avatar
Bloke  Bloke is offline
CrawlerStar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Port Douglas
Posts: 250
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 38
Liked 26 Times in 25 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Clarky View Post
If you are going to the trouble of changing the belt then do the pulleys. I did all but the alternator pulley (was sent the wrong one at the time) & it sounded so much quieter when finished.

Mine had a whirring noise not a tick.
I have just started hearing that... thought was a water pump bearing. But thanks. Just extended my maintenance list.
  #194  
Old 17-11-2016
Clarky's Avatar
Clarky  Clarky is offline
Grand Obsession
 
Join Date: Apr 2012
Location: Wang NSW
Age: 49
Posts: 3,550
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 321
Liked 677 Times in 451 Posts
Check out my Ride(s)
Default

Moved TCM to its own thread
http://www.ausjeepoffroad.com/forum/...d.php?t=146537
__________________
QuadraDrive II CRD 2"Lift +30 rims 265/70/17 General SRL's, Saguaro, Runva, 185w led's
  #195  
Old 16-02-2017
WH3.0's Avatar
WH3.0  WH3.0 is offline
Established Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Port Lincoln, SA
Posts: 117
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 48
Liked 17 Times in 13 Posts
Default

Hi guys
I been having a bit of trouble with my ignition , when you try to start nothing happens no crank no nothing, then try again and it goes as per normal . Sometime no issues at all and sometimes I may have to try 3 times before anything.
Does anyone know of this or what the issues might be, I have thought about pulling ignition out and trying to clean it .
Any ideas cheers
  #196  
Old 16-02-2017
Clarky's Avatar
Clarky  Clarky is offline
Grand Obsession
 
Join Date: Apr 2012
Location: Wang NSW
Age: 49
Posts: 3,550
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 321
Liked 677 Times in 451 Posts
Check out my Ride(s)
Default

Quote:
Originally Posted by WH3.0 View Post
Hi guys
I been having a bit of trouble with my ignition , when you try to start nothing happens no crank no nothing, then try again and it goes as per normal . Sometime no issues at all and sometimes I may have to try 3 times before anything.
Does anyone know of this or what the issues might be, I have thought about pulling ignition out and trying to clean it .
Any ideas cheers
http://www.ausjeepoffroad.com/forum/...light=ignition
__________________
QuadraDrive II CRD 2"Lift +30 rims 265/70/17 General SRL's, Saguaro, Runva, 185w led's
Likes: (1)
Sponsored Posts
  #197  
Old 16-02-2017
WH3.0's Avatar
WH3.0  WH3.0 is offline
Established Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Port Lincoln, SA
Posts: 117
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 48
Liked 17 Times in 13 Posts
Default

Cheers again Clarky
  #198  
Old 16-02-2017
Bloke's Avatar
Bloke  Bloke is offline
CrawlerStar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Port Douglas
Posts: 250
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 38
Liked 26 Times in 25 Posts
Default

Isn't FCA doing a recall?
Sponsored Posts
  #199  
Old 16-02-2017
Clarky's Avatar
Clarky  Clarky is offline
Grand Obsession
 
Join Date: Apr 2012
Location: Wang NSW
Age: 49
Posts: 3,550
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 321
Liked 677 Times in 451 Posts
Check out my Ride(s)
Default

Recall is for ignition barrel not the switch.
__________________
QuadraDrive II CRD 2"Lift +30 rims 265/70/17 General SRL's, Saguaro, Runva, 185w led's
  #200  
Old 07-03-2017
WH3.0's Avatar
WH3.0  WH3.0 is offline
Established Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Port Lincoln, SA
Posts: 117
What Jeep do I drive?: WH
Likes: 48
Liked 17 Times in 13 Posts
Default

Ignitions all done pretty easy really untill the ball bearing flung out whilst i was trying to locate it so this didnt happen ha ha, but i did find it THANK YOU.
Cleaned the switch all up and looks to be pretty good still, re lubed and reinstalled and wam bam she starts first flick everytime now .


Really Stoked as it was worrying me that one day it wouldnt start,
Thanks to this Forum i was pointed to the problem and an idea on how to fix it. Cheers again guys
Much appreciated
Likes: (2)
Post New Thread  Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On





All times are GMT +10. The time now is 08:22 AM.




AJOR does not vouch for or warrant the accuracy, completeness or usefulness of any message, and are not responsible for the contents of any message. The messages express the views of the author of the message, not necessarily the views of AJOR or any entity associated with AJOR, nor should any advice be substituted as technical advice replacing that of a mechanic. You agree, through your use of this service, that you will not use AJOR to post any material which is knowingly false and/or defamatory, inaccurate, abusive, vulgar, hateful, harassing, obscene, profane, sexually oriented, threatening, invasive of a person's privacy, religious, political or otherwise violative of any law. You agree not to post any copyrighted material unless the copyright is owned by you or by AJOR. The owner, administrators and moderators of AJOR reserve the right to delete any message or members for any or no reason whatsoever. You remain solely responsible for the content of your messages, and you agree to indemnify and hold harmless AJOR, the administrators, moderators, and their agents with respect to any claim based upon transmission of your message(s). The use of profile signatures to intentionally mislead or misdirect any member on this forum is not acceptable and may result in your account being suspended. Any trip that is organised through the AJOR forum is participated at your own risk. If you or your vehicle is damaged it is your responsibility, not that of the person that posted the thread, message or topic initiating the trip, nor the organisers of AJOR or moderators of any specific forum. This forum and associated website is the property of AJOR.





Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

AJOR 2002 - 2017 AUSJEEPOFFROAD.COM. All corporate trademarked names and logos are property of their respective owners. Ausjeepoffroad is in no way associated with DaimlerChrysler Corporation or Fiat Jeep.
www.midlifemate.com wayalife.com jkwrangler.com ausjeepforum.com jk-forum.com canadianjeepoffroad.com 20secondgorilla.com
vB Ad Management by =RedTyger=